tiistai 2. huhtikuuta 2013
Pientä iltapalaa
Rakastan avokadoa ja kun näin tämän avokado-kananmunasalaatin ohjeen Pinterestissä niin olihan sitä eilen illalla sitten pakko tehdä iltapalaksi.
Alkuperäinen resepti löytyy täältä. Tämä maistui tosi hyvälle! Laitoin salaattia Moilas gluteenittomalle Tattarileivälle ja päälle tipautin parit kaprikset. Tein ohjeesta puolikkaan version kahdella kananmunalla, mutta tässä koko ohje.
Avocado-kananmunasalaatti
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 kovaksi keitettyä kananmunan valkuaista
2 pientä avokadoa
1 rkl maustamatonta jugurttia
1 rkl sitruunamehua
3 rkl kevätsipulia (itse käytin banaanisalottia kun niitä on jääkaapissa vielä)
1/4 tl Dijon-sinappia
suolaa ja pippuria
Kuori munat ja avokado, nakkaa siemen poies. Laita kaikki ainekset kulhoon (paitsi suola ja pippuri) ja tilsi ja sekoita haarukalla kunnes saavutat haluamasi mössöysasteen. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Juoma: Lipton Oriental Earl Grey tea
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti