tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pientä iltapalaa


Rakastan avokadoa ja kun näin tämän avokado-kananmunasalaatin ohjeen Pinterestissä niin olihan sitä eilen illalla sitten pakko tehdä iltapalaksi.
Alkuperäinen resepti löytyy täältä. Tämä maistui tosi hyvälle! Laitoin salaattia Moilas gluteenittomalle Tattarileivälle ja päälle tipautin parit kaprikset. Tein ohjeesta puolikkaan version kahdella kananmunalla, mutta tässä koko ohje.



Avocado-kananmunasalaatti

2 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 kovaksi keitettyä kananmunan valkuaista
2 pientä avokadoa
1 rkl maustamatonta jugurttia
1 rkl sitruunamehua
3 rkl kevätsipulia (itse käytin banaanisalottia kun niitä on jääkaapissa vielä)
1/4 tl Dijon-sinappia
suolaa ja pippuria

Kuori munat ja avokado, nakkaa siemen poies. Laita kaikki ainekset kulhoon (paitsi suola ja pippuri) ja tilsi ja sekoita haarukalla kunnes saavutat haluamasi mössöysasteen. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Juoma: Lipton Oriental Earl Grey tea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti