lauantai 13. huhtikuuta 2013

Viikonlopun aamupalat on parhaita

Parasta viikonlopuissa on että on aikaa tehdä kunnon aamiaista ja nautiskella se rauhassa. Monesti aamiaisen teko venähtää päivän puolelle, mutta sehän ei haittaa mitään kun on viikonloppu. :) Punainen espressomasiinani sai autella aamukahvin keitossa, mukaan tirautin tilkan pähkinämakusiirappia.



Pähkinä-cappuccino ja tuhti aamiainen

pekonisuikaleita
sipulia
kirsikkatomaatteja
kananmuna
aromisuolaa
öljyä

Paistoin pekonit ja sipulit pannulla, leikkasin tomaatit puoliksi ja ripottelin leikkauspinnalle aromisuolaa ja laitoin pannulle leikkauspinta alaspäin. Reunalle rikoin yhden munan, keltuaisen jätin hieman juoksevaksi. Sitten vain ääntä kohti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti